Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

         virtuaalitalli,virtuaalihevonen//sim-game stable, sim-game horse

 Hoitajatoiminta

Kielojoella melkein jokaiselle hevoselle otetaan hoitajat. Hoitajien tehtävänä on hoitaa hevosta, ratsastaa ja auttaa alkeistuntilaisia. Omalla hoitohevosella voi kilpailla vapaasti, kunhan vaan ilmottaa tuloksista vieraskirjaan. Kielojoella hoitajien pitää hoitaa hoitohevosta vähintään kerran kuukaudessa. Hoitajahakemuksen voi pistää viekkuun. Yksäreille ei useimmiten oteta hoitajaa, mutta kenties poikkeuksia liittyy pieneen porukkaamme. Jokaiselle hevoselle otetaan kaksi hoitajaa, hoitaja ja varahoitaja.

                               Hakemus / Hoitokirja / Kaapit

 

Tunnit ja valmennukset

Kielojoki järjestää satunnaistunteja ja vakiotunteja. Vakiotunnilla on ideana ilmoittaa itsesi tunnille.Tunnsta ei kirjoteta maksuksi tarinaa, vaan tunnit pyörivät tiettyinä kellonaikoina "leikisti". Vakiotunnilta saa hyvää hahmo sisältöä tarinoihin, käyppäs kurkkaamassa tuntilaiset. Ilmoita siis itsesi viekun kautta vakiotunnille ja lisää parin virkkeen kuvaus, niin asia on selvä! Kurkkaa alhaalta tunnit ja katso mieleisesi!

 

Satunnaistunnnilla on ideana kirjoittaa maksuksi tarina/piirtää kuva. Kielojoella järjestetään harvoin satunnaistunteja. Satubbaistunnilla on aluksi tuntitarina, jonka pohjata kirjoitetaan tuntitarina. 

 

Valmennus on ikään kuin yksityistunti tai kahden-kolmen ratsukon ryhmätunti. Valmennuksista yleensä oppii enemmän, pätevämpien opettajien ja yksinohjauksen ansiosta. Kielojoella kuka vain voi tulla kysymään valmennusta. 

 

Tuntilukkari

Tulossa.....

©2019 Kielojoki - suntuubi.com