Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne tarinoita aamutalleista/iltatalleista. Saat yhtälailla virtuaalirahaa kuin hoitamisestakin. 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Sara

20.11.2017 18:21
Ps anteeksi että tarina on hieman pikainen. Kirjoitan useimmat tarinani kiireen keskellä.;)

Vastaus:

Älähän laita enään irroviestejä, ettei vieraskirjat sotkeennu. ;)

~Vilma

Nimi: Sara

20.11.2017 18:20
Tänään minä teen iltatallin. Kello oli jo paljon joten pitikin jo alkaa lähteä. Laitoin ulkovaatteet ja lähdin matkaan. Mitä matkaan tulee olin pian perillä. Sitä parempi. Ihan ensitöikseni kun hevoset olivat tarhassa päätin siistiä karsinat. Siinä ei kauaa mennyt sillä karsinat olivat pysyneet aika siisteinä. Sitten hain riimun ja toin kaikki hepat omiin karsinoihinsa. Kun tehtävä oli hoidettu laitoin heinät, kaurat ja kivennäiset hevosille. Sen jälkeen laitoin kaikille vielä puhtaan veden. Lopuksi Vilman avudtuksella laitoin kaikille hevosille loimet. Kun se oli tehty olimme valmiita.
Iltatallissa meni noin 1 ja puoli tuntia.
Näin lähdin Vilman kanssa hyvällä omatunnolla kotiin.


Vastaus:

Saat 8 v€

~Vilma

Nimi: Olivia

19.11.2017 18:30
Anna kingin tiedot:)

Vastaus:

Kimo, shetlanninponi, ori, reipas ja yhteistyöhaluinen

Nimi: Olivia

19.11.2017 10:32
Tänään minun pitää tehdä aamutalli ajattelin hiljaa itsekseni kun nousin sängystä ja puin vaatteet päälle. Kun olin pukenut katsoin kelloa se oli viis yli kuusi aamulla. Menin nopeasti alakertaan tekemään muut aamutoimet. Pian jo lähdinkin tallille. Kun olin tallilla katsoin kelloa se ol tasan seitsemän. Joten olen ajoissa. Ensin annoin jokaiselle hevoselle heinää. Sen jälkeen kaurat. Tosin siinä ei mennyt kauaa koska tallilla ei ole montaa heppaa. Kun olin antamassa Lillille kauraa niin moikkasin sitä ja rapsuttelin! Kun ruuat oli syöty menin ensimmäisenä katsomaan lämpömittaria että kuinka kylmä ulkona on? Totesin että jätän hevosille loimet. Tajusin että hevoset on jo syöneet. Niin vien ne nyt tarhaan. Pyysin Vilman avuksi. Ekana vein Neron ja Vilma Kuningattaren. Sitten kaikki muut hepat oli viety tarhaan,joten sanoin Vilmalle että "En tarvitse enää apua". Sen jälkeen menin satulahuoneeseen ja hain sieltä Lillin riimun ja narun. Ne on tosi ihkun värisiä. Riimu oli tummansini viininpunanen jossa valkoset pehmustee. Riimunnaru oli valko tummansini viininpunainen. Kävelin kohti Lillin karsinaa. Avasin karsinan oven ja laitoin Lillille riimun ja napsautin riimunnarun kiinni. Otin narusta kiinni joka oli niin uusi ja puhdas! Talutin Lillin tarhaan,Nero siellä odottelikin. Koska Nero on Lillin tarhakaveri. Kun olin laittanun Lillin tarhaan otin siltä riimun pois, ja kävelin kohti tallia. Siellä Vilma ja Saara odottivatkin minua koska nyt pitää siivota karsinat. Hain talikon ja laitoin Lillin riimun sen karsinan koukkuun. Ja aloin Vilman ja Saaran kanssa siivota karsinoita. Kun karsinat oli siivottu niin aamutalli oli pulkassa. Aamutallissa meni noin tunti!

Tässä pätkä Olivian aamutallista. Olivia on tänään koko päivän tallilla joten seuraava tarina tulee hoitikirjaan!

Vastaus:

Jes! Seuraava tarinaa odottelen... Saat tarinastasi 15 v€. Pongasin vähän kirjoitusvirheitä, joista sai kuitenkin selkoa.

~Vilma

©2019 Kielojoki - suntuubi.com